Vælg en side

Bliv Sponsor


GØR EN FORSKEL FOR FREMTIDENS VOKSNE

Det Nationale Forskningscenter for Velfærd melder om skræmmende tal: Antallet af unge, der er registreret for et misbrug, er vokset med 50 % de sidste fem år. Især stiger antallet af unge hashmisbrugere. Samtidig skrumper budgetterne til behandling.

Derfor har vi brug for al den støtte vi kan få, så vi kan hjælpe fremtidens voksne til at få et stoffrit, aktivt og produktivt liv. Vi har brug for sponsorer.

Gode viljer men for få midler
Politikerne kender godt problemet. Børne- og socialminister Mai Mercado (K) siger i Berlingske Tidende:

“Et misbrug af stoffer har store sociale konsekvenser for den enkelte, det skal vi tage meget alvorligt. De nye tal indikerer, at vi fortsat står over for en stor udfordring.”

Socialordfører Pernille Rosenkrantz Theil er helt på linje i samme avisartikel:

“Problemerne med misbrug i Danmark flyver under radaren, og de får slet ikke den opmærksomhed, der er behov for. Af en eller anden grund er der meget lidt interesse for at diskutere det. Der er et misbrugsproblem blandt de unge, og vi tager det ikke alvorligt. Der er et stort behov for en forandring af ungdomskulturen, så de unge tager brugen af stoffer mere alvorligt!”

De gode viljer er imidlertid ikke nok, når der ikke følger ressourcer med. Vi mener, at problemet er uacceptabelt, for det er vores børn og unge, vi taler om. Derfor er der brug for vores indsats, og for støtte.

Hvis du/I vil give en hånd, så kontakt os her:

GØR EN FORSKEL - BLIV SPONSOR

Stor tak til vores sponsorer