Elever fra Måløv Skole

“Det var rigtigt spændende at høre Finn fortælle om stoffer, og hvordan det er at være hjemløs. Det har påvirket mig at høre om stoffer, jeg har slet ikke lyst til at prøve at tage stoffer efter det her foredrag. Jeg har 100% besluttet mig for, at jeg aldrig skal i nærheden af stoffer.”


“Jeg kedede mig ikke på et eneste tidspunkt, tiden gik rigtig stærkt. De ting Finn kom ind på var alle relevante, og jeg kan helt bestemt bruge mange af de ting. De var troværdige, da han selv har har erfaring på området, og det ikke sådan en klog ekspert, der skulle gøre sig klog og sige nej. Jeg synes virkelig han er sej, og at han har en vision om at hjælpe og finde løsninger. Stor respekt fra min side – bliv ved!”


“Jeg synes at det var et virkeligt godt og lærerigt foredrag, specielt det med den første 1/3 del af sandheden om stoffer og den afgørende beslutning. Jeg synes også at det er vigtigt det der med, at det kan ramme alle ligegyldigt baggrund.”


“Jeg kan nu forstå tingene omkring misbrug på andre måder. Jeg forstår, hvor forfærdeligt det kan være, hvis man har et misbrug.”


“Finn kom rundt om alle de spørgsmål jeg havde, jeg fik svar på alle sammen. Han havde nogen rigtig gode pointer – med Mål og Beslutninger!”


“Han havde vildt mange gode pointer, blandt andet det med den første 1/3 del af sandheden. Det er nemlig det, skolen ikke lægger vægt på. Jeg har fået meget ud af foredraget, og jeg synes det var fedt, da han fortalte om din egen historie om, hvordan han blev stofmisbruger.”


“Det var et super godt foredrag! Det eneste jeg nogensinde selv har været interesseret i at lytte til. Energien fanger alle, og får folk til at vågne op. Bare bliv ved med din fantatiske energi, for det kan man ikke blive andet end glad af.”


“Jeg syntes at Finn var rigtig god. Han fik gjort, så jeg endnu mindre har lyst at prøve stoffer. Jeg tror sagtens at Finn kunne have snakket meget længere, for jeg synes ikke, det blev kedeligt på noget tidspunkt.”


“Jeg har tænkt meget over at ikke tage stoffer, fordi det kan gøre meget ved ens liv. Jeg synes, det er rigtig godt, at Finn kan komme og hjælpe andre mennesker, som har brug for hjælp og ikke ender i sådant et liv, som han har været i.”


“Han fik én til at tænke. Efter Finn har været her, har jeg ikke tænkt mig at tage stoffer. Han gjorde det klart at det var “fedt” men at man kom dobbelt så langt ned, for hver gang man gjorde det.”