Verdensomspændende Levering Min konto Register/Log Ind Din indkøbskurv

Hej,

velkommen til vores butik, er du velkommen til at vælge,at alle vores produkter kan spores,som nogle sælgere, der bruger ikke-tracking-nr.metode det helt sikkert kan spare penge for dig, men det vil have alvorlige problem, for der mangler det, og kan ikke spores, at du vil tilbringe meget tid og enegy for at købe ting, der er meget dårligt for dit køb erfaring, er vi altid vil overveje at køberens indkøb oplevelse i top prioritet.

bemærk:

sæt 1 er kun fisk tank og tilbehør, uden filter og låg

sæt 2 fisk tank og filter og tilbehør, uden låg

sæt 3 er fisk tank og filter og låg og tilbehør

FORSENDELSE: Vores varer er meget passende, kan du være forvisset om køb, vil vi straks afsendt. 1.På grund af Politik, bedes du give os dit fulde navn, hvis du er Rusland.Mange tak for dit samarbejde. 2.Varen vil blive afsendt inden for 5 hverdage efter modtagelse af betaling. 3. Hvis transaktionen er i Hong Kong og Kina helligdag, håndtering tid ville blive forsinket.Forstå venligst, at.BETALING: Der er mange betalingsmetoder til rådighed på Dukansigenej.dk som Alipay, kreditkort,real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union).Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.For at beskytte dine interesser,din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Alibaba, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.GARANTI: 1.Hvis varen er defekt, når du modtager det, eller du ikke er tilfreds med den, kan du returnere det inden for 14 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Men de elementer, der skal være tilbage på fabrikken tilstand.Kontakt os venligst i forvejen, og dobbelt tjekke tilbage-adresse, før du returnerer det. 2.Hvis varen er defekt i 3 måneder, kunne vi sender dig en ny erstatning for gratis eller tilbyde fuld refundering af købsprisen efter vi har modtaget den defekte vare. 3.Hvis varen er defekt i 12 måneder, kan vi også tilbyde dig en udskiftning, men du er nødt til at betale for den ekstra fragt-omkostninger.FEEDBACK: Håber du kan give os en god feedback!Din feedback er meget vigtigt for vores forretnings-udvikling .Vi oprigtigt opfordre dig til at lade Positiv Feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut.Tak for din støtte!!

Tags: akvarium, akvarium, turtl, akvarium mini, akvarium jorden, akvariefisk live, aguarium, akvarium kontor, skrivebord akvarium, skål fisk, akvarium grønt glas.

Type fisk
Mængde 8
Vægt 1.8
Materiale Glas
Oprindelse KN(Oprindelse)
Akvarier Type Akvarier
Model-Nummer 04653

Tilføj en anmeldelse af varen

Gennemsigtig hot buede rektangulær glas guldfisk tank skildpadde tank lille skrivebord akvarium landskabspleje akvarium, akvarium

Yderligere oplysninger

Pris:kr226.24

Kategori:engros

SKU: d4407

Anmeldelser: