STÆRKT ENGAGEMENT BAG FORENING

Pilen har peget den forkert vej, og problemet er alvorligt: Flere og flere nye unge prøver og bruger euforiserende stoffer. Det Nationale Forskningscenter for Velfærd melder om skræmmende tal: Antallet af unge, der er registreret for et misbrug, er vokset med 50 % de sidste fem år. Især stiger antallet af unge hashmisbrugere.

I sommeren 2016 besluttede den tidligere misbruger Finn Eriksen og erhvervsmanden Jens Heimburger at gøre noget ved denne skræmmende udvikling – derfor blev foreningen DuKan Sige Nej Til Stoffer stiftet.

Finn Eriksens livserfaring, personlige indsigt og evner som overbevisende kommunikator blev suppleret af Jens Heimburgers ekspertise som succesfuld erhvervsmand og iværksætter, så de i fællesskab kan gøre en forskel for unge mennesker og deres liv og fremtid. En forskel der kan mærkes og ses.

Omdrejningspunktet er Finn Eriksens foredrag Sandheden om stoffer, den fulde sandhed.

Målet er at få det foredrag ud på skoler i hele landet, så vi kan fortælle så mange unge som muligt om, hvad stoffer gør ved dem, og hvorfor de skal vælge stofferne fra, og hvordan de kan gøre det.

Læs også Finns historie – “Vejen ud, er vejen igennem”

Jens Heimburger

Bestyrelsesformand og stifter
CEO Dansk Generationsskifte A/S